google41666500038b5476.html

Om oss

Previous

Kontakt Radio har 45 trofaste medarbeidere. Alle jobber på dugnad og ønsker å være med på å oppfylle slagordet: "Radio'n som gir deg no' mer"!Kontakt Radio har en trofast lytterskare, som i alle år har vært med på å støtte radioen. Takket være dette og en god styring på pengeforbruket har radioen alltid hatt en sunn økonomi.

K1nKcjj8TSiFHk4OKUtbow thumb b615

Nytt studio i Peder Bogens gate 4

Kontakt Radio´s økonomi baserer seg i stor grad på givergleden hos våre lyttere. Radioen har valgt å fokusere på dette 7 ganger i løpet av året. Da er det gavebrevaksjon som går over en uke, og den avsluttes påfølgende søndag formiddag. De som ringer inn i løpet av denne uka, får tilsendt en gavebrevgiro. Hen kan hver enkelt betale det beløpet man selv ønsker. Alle som har ringt inn og tegnet gavebrev, er med i en trekning om en Kontaktkake. Denne trekningen foretas ca. kl. 11.00 de søndagene hvor aksjonen avsluttes.

Kontakt Radio sender på Sandefjordskanalen, 98,6 MHz på FM-båndet. På kabelnettet i Sandefjord er frekvensen 92,0. Kontakt Radio deler der sendetid med Misjonsradioen og Radio Sandefjord.
Kontakt Radio er beredskapsradio for Sandefjord kommune. Det vil si at om det skulle være behov av å nå innbyggerne i kommunen, så vil Kontakt Radio fungere som meldingsbærer.

bUAXz3UlTqS9rdbdkQRAIQ thumb b617

Nytt teknikerrom i Peder Bogens gate 4

web-master:   geiroy@me.com © Øynes Konsult 2012