google41666500038b5476.html

Gavebrev og skattefradrag

Om du ønsker å støtte Kontakt Radio økonomisk, så kan du få 28% i skattefradrag på selvangivelsen! Da må pengegaven være minimum kr 500,- og maximum kr. 30.000,- i løpet av et år. For hver 1000 kroner du gir i gave, vil du få igjen 280 kroner, eller for å si det på en annen måte: Vi har 7 gavebrevaksjoner i året og hvis du gir 30.000 kroner i løpet av et år vil du få igjen kr. 8.400,- som skattereduksjon.

I løpet av året bestemmer du selv hvor mye du vil gi i gave til Kontakt Radio. Du kan med andre ord betale inn et beløp så mange ganger du vil i løpet av et år. Hver krone du betaler går til Kontakt Radio sin drift.

Hvis du vil benytte muligheten til fradrag på selvangivelsen, må du fylle ut dette skjemaet og sende det til Kontakt Radio på følgende adresse:
Kontakt Radio, Peder Bogens gt. 4B, 3212 Sandefjord.
Skatteetaten må ha disse informasjonene for at du skal få godkjent skattefradraget. Kontakt Radio er underlagt Pinsemenigheten Salem som er registrert og godkjent skattefradragspartner. På grunn av dette får du altså muligheten til å gi en pengegave og samtidig få skattefradrag på selvangivelsen.

Ved å støtte Kontakt Radio med et gavebrev, kan du også bli den heldige eier av Kontaktkaka, en flott marsipankake til 12 personer. Den trekkes ut blant alle som har tegnet gavebrev i løpet av hver gavebrevperiode. Denne trekningen skjer i gavebrevavslutningen, som er på de gjeldende søndager ca. kl. 11.00.

Gavebrev tegner du ved å ringe 33 46 22 22 når Kontakt Radio har
sending. Kontaktkaka er en unik kake som kun erverves gjennom Kontakt Radio. Den er ikke å få kjøpt, og den blir forøvrig laget av baker'n på Hvidts Plass, Ivar Halvorsen AS.


Gavebrevet du får når du registrerer deg ser slik ut: Gavebrev
Du kan også gi en gave til Kontakt Radio ved å benytte deg av følgende kontonr.:
 2480 31 17981

 

Du kan også sende din melding her:


web-master:   geiroy@me.com © Øynes Konsult 2012